Sigge...

image126
...har kommit in i våra liv. Han trotsar alla allergier och hittills har allt gått bra, ja, jag har tom blivit frisk sen min blivande musjägare kom in i mitt liv. Hurra! Äntligen! Nu gäller det att hålla nystanen i styr! :0)

Kommentarer
Postat av: Britt-marie

Man blir friskare av djur enligt vetenskapen. Men de hade ju bara kunnat fråga oss som har djur.
Så underbart mjuk han ser ut.

Postat av: Soili

Mmilde himmel,va gullig han är.Alldeles rätt ,man mår bra av att ha djur.Min son fick den rekommendationen av doktorn.Så det är så sant.

2007-08-13 @ 18:58:23
URL: http://soanpysslar.blogspot.com/
Postat av: Teresa

Är du allergiker? Är det en katt som funkar för allergiker?? I så fall skulle jag vilja veta allt, kattälskare som jag är med allergisk dotter!

2007-09-07 @ 10:28:04
Postat av: Klara

Jag är pälsallergiker men jag har tidigare märkt att bondkatter funkat bättre än "märkeskatter". Sigge är troligen blandning av bondkatt/norsk skogskatt och än så länge funkar det bra (och då är även maken normalt kattallergiker). :0)

2007-09-08 @ 17:51:01
Postat av: Bim H-D

*ler*
Jag blir så glad när jag ser liten pus... den lille är ju ljuvlig ;)
Må så gott... värmländskan... kramis och krama om pus åt mig, hihihi... själv försöker jag öppna dina mail här hos mig... men... de finns INTE... eller, jo de FINNS i inkorgen, men när jag öppnar dem är de tomma och avsändaren saknas... något har hänt... frågan är bara vad, suck... ... ... Kan inget göra jö... och inte sticka heller :p

2007-09-23 @ 18:31:11
URL: http://www.sjoebacka.se
Postat av: Göran Mörén

Sigge kanske inte är så dumm iallafall med tanke på att allt han fångar, skall ju visas upp att han är duktig,så kolla var han lägger sitt byte.!!!

2007-09-30 @ 21:29:59
Postat av: Klara

hihi...jo tack...inte för inte som jag alltid kikar I stövlarna... Björne berättade att hans katt en gång la en mindre huggorm som present i hans stövel... %0P Tacka vet jag mina nätdörrar så jag kan ha koll på vilka rum han är i och när, ja Sigge alltså...haha. Fast med så mycket mat som Fredrik proppar i honom lär han inte orka jaga...hahaha! Någon måste lära karl att matskålen inte behöver vara full hela tiden.

2007-10-01 @ 12:27:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback