Black Celebration

Idag tar jag farväl av butiken... och även om det öppnar andra dörrar så har jag ett fruktansvärt sorgset sting i hjärtat. Adjöken kära womancave.

 

Skojsigt framöver då?
På agendan ligger Simple Minds och Depeche Mode konserter.
Och äntligen har jag fått ett livstecken från Deb Stoller som hälsar att boken är inne i slutskedet innan tryckning!
Jag är så nyfiken, även om jag tyckte att mitt projekt var snyggast i min originalversion. Tänk att det har gått 3 år sedan vi skrev kontraktet. Snacka om försening...

 


Cc Champagne ~en liten hyllning

Söta stickar&virkarläsare och ni andra, vet ni vad?
Knicker Kittens Burlesque vann kategorin Classic i Las Vegas och nu åker dom iväg till New York Burlesque Festival! Ett evigt rännande på katterna! 
I helgen tog dessutom min väninna Cc Champagne examen på Newcomers Night, ooohlala! Hurra va du är bra! Jag är så stolt över dig att du vågade så här långt! Minns du när vi stod och fnissade vid akademins port och ännu mer när vi skulle trippa runt och snärta av skor och handskar som värsta glamourstjärnorna?! Gud vad roligt det här är!
Mer om Dr Sketchy´s finns att läsa här. 

Examenspresent från mig fick ju naturligtvis bli några nystan till att sticka en rejäl yvig boa utav, (se längre ner i bloggen). Nu rycker det återigen i kurstarmen på mig så det får väl bli lite mer burlesque till hösten... typ om några veckor om allt vill sig väl och jag har gudinnorna på min sida... :0)